Adatvédelmi szabályzat és szerzői jogok!

A portál üzemeltetője az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (cím: 1097  Budapest, Albert Flórián út 2) továbbiakban ÁNTSZ.
www.evpraxisa.hu -n található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv-nek megfelelően maradéktalanul tiszteletben tartja. A portálon fellelhető képi, hang és szöveges tartalmakat nem jogosult módosítani, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni vagy kereskedelmi céllal felhasználni.
Tilos a portálon fellelhető adatokat/tartalmakat, bármilyen számítógépes hálózaton vagy más internetes oldalon másodközölésre felhasználni.
A portálon található tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi vagy egyéb jogszabályokba ütközhet.
Az ÁNTSZ kijelenti, hogy a honlapon megjelenő minden képi, szöveges és hanganyag közlését jogszerűen végzi, rendelkezik az azok felhasználásához szükséges hozzájárulásokkal és engedélyekkel.
Az ÁNTSZ a látogatók személyes adatainak védelmében mindent elkövet. A történet beadásakor megadott személyes adatokat (név, e-mail cím), a szüksége esetén a praxis beazonosításához (adategyeztetéshez) használja fel. Személyes adatait a pályázat lezárásakor eltávolítjuk rendszerünkből. Más személyes adat megadását semmilyen szolgáltatásunkhoz nem kérjük. Az ÁNTSZ személyes adatait nem adja el, nem adja bérbe, harmadik félnek nem adja ki, és semmilyen egyéb formában nem használja fel. Az ÁNTSZ, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja adatait kezelni és nyilván tartani. A tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés esetét.

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

BERLIN-CHEMIE

77 Elektronika Kft

www.springmed.hu

www.springmed.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Udvarhely